Tot volgend seizoen!Geen wedstrijden meer gepland

  • Home
  • Nieuws
  • Randstad ambassadeur fc eindhoven academy

Randstad ambassadeur FC Eindhoven Academy

Randstad heeft zich voor een periode van tenminste drie seizoenen verbonden aan FC Eindhoven als ambassadeur van de zogenaamde FCE-Academy. Naast hoofdsponsor VDL zal Randstad middels dit partnership actief betrokken zijn bij de verdere regionale talent- & maatschappelijke ontwikkeling van en door FC Eindhoven.


Randstad is marktleider in de hr-dienstverlening in Nederland en is sinds de oprichting in 1960 uitgegroeid tot de op één na grootste hr-dienstverlener in de wereld. Met verschillende vestigingen in de regio zal Randstad ook actief zijn binnen het zakelijke netwerk van FC Eindhoven.


Het sportieve doel van de FC Eindhoven Randstad Academy is het herkennen en ontwikkelen van talentvolle, regionale jeugdspelers  waarbij de opleiding bestaat uit een combinatie van zaal- en veldvoetbal, ondersteund door een wetenschappelijke & innovatieve aanpak.


Operationeel manager Kees Lepelaars: “Wij zijn ontzettend trots dat zo’n sterk, internationaal bedrijf als Randstad zich committeert aan het leveren van een  gezamenlijke bijdrage aan regionale talentontwikkeling en sport & innovatie. Mede vanwege dit partnership kan FC Eindhoven de FCE Academy - en haar maatschappelijke betrokkenheid - verder vorm geven én uit bouwen.”


Reiant Mulder, algemeen directeur Randstad Nederland: “De FC Eindhoven Randstad Academy is een belangrijke kweekvijver voor talent. Het is mooi om als Randstad Nederland een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van het jeugdig potentieel van voetballend Nederland. We zijn dagelijks bezig met het ontdekken en ontwikkelen van mensen, deze Academy sluit hier goed bij aan.”

 

Fotografie: Mark van Schijndel