zaterdag 29 juli 2017

• Psvfc eindhoven ver uitduel tegen sc heerenveen

PSV/FC Eindhoven: Ver uitduel tegen SC Heerenveen

PSV/FC Eindhoven reist morgen af naar het noorden voor het uitduel tegen SC Heerenveen. De wedstrijd tegen de nummer tien van de ranglijst wordt om 19.30 uur in het Abe Lenstra Stadion gespeeld.

Het thuisduel tegen de Friezen werd met 2-0 gewonnen dankzij doelpunten van Lisanne Vermeulen en Ibtissam Bouharat. Maar hoofdcoach Vuckovic rekent zich nog niet rijk: " SC Heerenveen heeft de afgelopen drie competitiewedstrijden gewonnen en zit in een bepaalde flow. Ik verwacht een moeilijke pot in een prachtige ambiance door alle acties die SC Heerenveen heeft georganiseerd. Dat moet een boost geven voor de thuisploeg."

SC Heerenveen combineert het duel met de TrappeRun voor het fonds van Foppe de Haan en heeft inmiddels 14.000 toegangskaarten verspreid voor de wedstrijd. "We moeten ons niet laten afleiden of onder de indruk zijn van de omgeving, de speelsters moeten er direct bovenop zitten en voor de volle winst gaan", waarschuwt Vuckovic, die bij winst goede zaken doet op de ranglijst.

Binnen de wedstrijdselectie zijn er geen wijzigingen ten opzichte van het bekerduel tegen FC Twente. Speelsters Maran van Erp, Mauri van de Wetering en Laura Strik zijn er opnieuw bij. Voor Kika van Es en Michelle Hendriks komt het duel nog te vroeg. " Ondanks de nederlaag heeft onze ploeg alle lof gekregen over het vertoonde spel. Die lijn zetten we vastberaden door."

Volg @PSVFCEindhoven op Twitter voor de tussenstand bij het duel tegen SC Heerenveen.