Tot volgend seizoen!

Geen wedstrijden meer gepland

• Psvfc eindhoven boekt vierde zege op rij

PSV/FC Eindhoven boekt vierde zege op rij!

Het vrouwenteam PSV/FC Eindhoven weet in Leuven de vierde competitiezege op rij te boeken. In een wedstrijd waar relatief weinig viel te beleven wist het team van Vuckovic op de juiste momenten toe te slaan. Dankzij doelpunten van Jeslynn Kuijpers en invaller Lisanne Vermeulen boekt de Eindhovense ploeg een eenvoudige uitzege, 0-2.

Zonder te imponeren weet het vrouwenteam de volle buit mee te nemen naar Eindhoven. In de eerste helft starten de teams afwachtend en is er mede door de veldomstandigheden weinig te beleven voor de aanwezige toeschouwers. Het is Jeslynn Kuijpers die haar ploeg op slag van rust met een schot in de korte hoek op voorsprong zet, 1-0.

Na rust verandert er weinig aan het spelbeeld. PSV/FC Eindhoven zet aan maar creëert weinig uitgespeelde kansen. Met het inbrengen van Lisanne Vermeulen, Ibtissam Bouharat en Laura Strik weet de ploeg in de slotfase nogmaals toe te slaan. In de 88ste minuut vormt Lisanne Vermeulen het eindstation van een goede aanval met Daniëlle van de Donk en Nadia Coolen. Op aangeven van Van de Donk schiet Vermeulen de 0-2 binnen. Dit is tevens de einduitslag.

Door de zege behoudt PSV/FC Eindhoven de vijfde plek en boekt het team de vierde zege op rij. Volgende week wacht de kraker tegen Ajax op sportcomplex De Herdgang, aftrap om 19.30 uur.