vrijdag 31 maart 2017

Programma Café EVV bekend!

Vrijdag speelt FC Eindhoven thuis tegen NAC Breda! De wedstrijd zal in het teken staan van nostalgie. Voorafgaand aan de wedstrijd wordt Café EVV georganiseerd in het supportershome.

En het programma is bekend! Om 18.00 uur gaan de deuren open. Tijd om bij te praten met oud-spelers en supporters! Vervolgens staat het volgende op het programma onder leiding van presentator Chiel de Bok:

Panel 1975

Basisspelers van toen, Govert Kooiman en Lambert Kreekels, over de laatste promotie van FC Eindhoven naar de Eredivisie. Het succesverhaal, Henk Bloemers, het promotiefeest; het komt allemaal aan bod!

Quiz!

Weet jij alles over de historie van FC Eindhoven? Dan maak je kans op mooie prijzen, dus doe mee!

Voorbeschouwing FC Eindhoven – NAC Breda

Technisch Manager Harm van Veldhoven blikt vooruit op de wedstrijd van de avond. De kraker tegen NAC Breda staat op het programma.

Olé olé voor EVV

Luc Vaesen zingt nog eenmaal het Olé Olé voor EVV, dat sinds een jaar is veranderd in Olé Olé voor FCE!

In het supportershome zijn, zoals vroeger, erwtensoep en broodjes worst verkrijgbaar.

20.00 uur: FC Eindhoven – NAC Breda. Jij kunt er nog bij zijn: tickets zijn verkrijgbaar via www.FC-Eindhoven.nl/tickets.