zaterdag 15 juli 2017

• Principeakkoord fc eindhoven trekt jonathan rowell aan

Principeakkoord: FC Eindhoven trekt Jonathan Rowell aan

Jonathan ‘Jonny’ Rowell en FC Eindhoven hebben een principeakkoord bereikt over een tweejarig contract. De 26-jarige middenvelder komt transfervrij over naar FC Eindhoven.

Rowell is geboren in Newcastle upon Tyne in Engeland. Bij Newcastle United en later bij Hartlepool United doorliep de Engelsman zijn jeugdopleiding. Bij de laatstgenoemde club maakte hij zijn debuut in het betaald voetbal. Na twaalf wedstrijden in League One trok de middenvelder naar België.

Bij de zuiderburen kwam hij terecht bij Olympic Charleroi. Een jaar later maakte hij een stap hogerop naar Waasland-Beveren, waarmee hij promoveerde naar het hoogste niveau in België. Nu maakt Rowell transfervrij de overstap naar FC Eindhoven!

Technisch manager Harm van Veldhoven: ‘’Jonathan heeft afgelopen seizoen al een korte periode meegetraind. Hij heeft laten zien een waardevolle toevoeging te zijn voor onze selectie. Rowell is een centrale middenvelder. Hij is balvast, heeft een goede trap en een goed spelinzicht. Met zijn ervaring kan hij het team op sleeptouw kan nemen!’’

Welcome, Jonny! (Foto: PRO SHOTS)

Ben jij er komend seizoen ook bij? Koop snel en voordelig je seizoenkaart!