zaterdag 17 november 2018

• Pleeggezinnen naar wedstrijd fc eindhoven

Pleeggezinnen naar wedstrijd FC Eindhoven

Op vrijdag 9 november krijgen de Blauw-Witten in het duel tegen Telstar de support van Pleeggezinnen uit regio Eindhoven. FC Eindhoven heeft hen, in samenwerking met Combinatie Jeugdzorg, uitgenodigd voor een voetbalavond in het kader van de Week van de Pleegzorg.

Dit jaar werd voor de vierde keer de Week van de Pleegzorg georganiseerd van 31 oktober t/m 7 november. Met deze actieweek wil Pleegzorg Nederland aandacht vestigen op het belang van pleegzorg en het tekort aan pleegouders in Nederland. Het doel is om 3.500 nieuwe pleegouders te werven.

FC Eindhoven steunt dit initiatief door de pleeggezinnen uit te nodigen voor ‘de aftrap van je weekend’. Via deze activiteit spreekt de club haar waardering uit naar de pleeggezinnen, die zich inzetten om kinderen een veilig, warm en fijn thuis te bieden. De club wil met het haar maatschappelijke activiteiten niet alleen de jeugd in de regio de kans geven om actief te sporten (bijv. middels project Special Talents), maar ook om te laten genieten van een onbezorgde voetbalavond (net zoals bij het project met FC Robinstijn). In dat kader is FC Eindhoven blij een steentje bij te kunnen dragen aan De Week van de Pleegzorg.

Meer informatie ‘De Week van de Pleegzorg’ is te vinden op http://www.pleegzorg.nl
Foto's: Combinatie Jeugdzorg