Tot volgend seizoen!Geen wedstrijden meer gepland

  • Home
  • Nieuws
  • Personato twee jaar langer mouwsponsor fc eindhoven

Personato twee jaar langer mouwsponsor FC Eindhoven

Personato staat ook de komende twee seizoenen op de mouw van FC Eindhoven. Het grootste recruitmentbureau van Zuid-Oost Nederland verlengde deze week haar sponsorovereenkomst bij de Blauw-Witten.

Directeur Marketing & Sales Michiel van Gog van Personato is content: "Wij zijn naast trotse sponsor ook échte supporters van FC Eindhoven. Daarom zijn we erg blij met deze verlenging. Hiernaast levert de club een grote bijdrage aan de positionering van Personato binnen de regio Zuid-Oost Nederland."

Algemeen manager Kees Lepelaars: ''FC Eindhoven is blij met de verlenging van Personato. Wij zijn dankbaar voor het vertrouwen van één van onze grotere sponsoren. Samen gaan we trachten elkaars doelstellingen te verwezenlijken!''

Personato zorgt al bijna 15 jaar voor de mooiste transfers op de arbeidsmarkt. Dat doet het met 70 enthousiaste mensen. Vakmensen met een sterke persoonlijkheid, authenticiteit en ambitie in hun eigen specialisme. Van Gog: "Wij vinden als recruitment-organisatie de droombaan voor mensen die oriënterend en vertrouwelijk op zoek zijn naar een nieuwe vaste baan en voorzien bedrijven van dit talent. Naast werving en selectie biedt Personato ook andere diensten aan waaronder detachering, recruitment-optimalisatie en maatwerk arbeidsmarktcommunicatie trajecten."