zaterdag 20 juli 2019
16:00 uur

  • Home
  • Nieuws
  • Personato twee jaar langer mouwsponsor

PERSONATO TWEE JAAR LANGER MOUWSPONSOR

Personato blijft de komende twee jaar mouwsponsor van FC Eindhoven. 'Hét recruitmentbureau van én voor Zuid-Oost Nederland' verlengde vrijdagochtend de sponsorovereenkomst met de Blauw-Witten.

Al sinds 2014 prijkt Personato op de mouw van FC Eindhoven. Het sponsorpakket wordt uitgebreid met enkele activaties, zo wordt komend seizoen gestart met ‘Personato Man of the Match’ via de sociale media kanalen van FC Eindhoven.

Marco Faber, Algemeen Directeur van FC Eindhoven, over de verlenging: ‘‘FC Eindhoven is content met de verlenging van deze samenwerking. Middels de uitbreiding van het partnership met enkele activaties kunnen we elkaars doelstellingen nog beter verwezenlijken. Daarnaast hechten we veel waarde aan continuïteit en hiermee liggen onze grootste sponsoren voor meerdere jaren vast.’’

Jeroen Heijligers, Algemeen Directeur van Personato: ‘‘Uiteraard zijn we trots met het verlengen van deze samenwerking. We zijn ook mouwsponsor bij VVV-Venlo en NEC Nijmegen. Met FC Eindhoven hebben we daarmee veel exposure en netwerkmogelijkheden in ons belangrijkste werkgebied. Vooral in dit laatste blijft FC Eindhoven ons goed faciliteren. Afgelopen winter werd er bijvoorbeeld nog een ‘HR, the next level’-event door FC Eindhoven georganiseerd, waar wij een steentje aan mochten bijdragen.’’

Over Personato

Personato zorgt al sinds 2002, met name in Zuid-Oost Nederland, voor de mooiste transfers op de arbeidsmarkt. Naast werving en selectie biedt Personato ook andere diensten aan waaronder detachering, recruitment-optimalisatie en maatwerk arbeidsmarktcommunicatie trajecten.