Tot volgend seizoen!

Geen wedstrijden meer gepland

• Personato derby i maak kans op een gesigneerd shirt

Personato-derby I Maak kans op een gesigneerd shirt!

Op Goede Vrijdag (30 maart) spelen we de Personato-Derby tegen N.E.C. Als trotse sponsor van beide clubs steekt Personato deze wedstrijd in een geheel eigen jasje. En jij maakt tijdens de rust kans op gesigneerd shirt!

Tijdens de rust van FC Eindhoven – N.E.C. heb je de unieke kans om een balletje te trappen op het veld. Denk jij de meeste punten te kunnen schieten? Laat dan aan het begin van de rust van je horen aan de rand van het veld en maak kans op een gesigneerd shirt van FC Eindhoven. Na afloop van de wedstrijd wordt deze aan de winnaar uitgereikt in de businessclub door niemand minder dan captain Branco van den Boomen.

Over Personato

Personato is trotse hoofdsponsor van FC Eindhoven. Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Of zoek je nieuwe medewerkers in jouw organisatie? Recruitment is ons vak, dus klop gerust bij ons aan. Wij helpen je de juiste baan of de juiste medewerker te scoren!

Tickets voor de wedstrijd zijn verkrijgbaar via FC-Eindhoven.nl/tickets