vrijdag 26 oktober 2018

• Perree partners nieuwe partner lounge 1909

Perrée & Partners nieuwe partner Lounge 1909

Een maand geleden werd Lounge 1909 geopend. Deze luxe ruimte bevindt zich achter de bestuurskamer van het Jan Louwers Stadion en geeft FC Eindhoven de mogelijkheid om een exclusieve ruimte te bieden aan relaties die net wat meer privacy wensen. Ondertussen hebben meerdere bedrijven zich aangesloten bij het Lounge 1909-concept. Dit zijn naast VDL Groep, Macon en Starline (de oprichters en bedenkers van de lounge), Bouwbedrijf Van Gerven, KLG Europe en Ruitenheer. Daarnaast kunnen we vanaf de thuiswedstrijd tegen Jong Ajax (vrijdag 27 oktober) ook Perrée & Partners verwelkomen in Lounge 1909. Perrée & Partners is een financiele dienstverlener en richt zich daarnaast ook op het ontwikkelen en beheren van vastgoed.

FC Eindhoven is uiteraard zeer content met deze uitbreiding en verwacht in de toekomst het aantal verder uit te breiden. Voor de grotere partners van FC Eindhoven wordt er minimaal tweemaal per seizoen een aparte activiteit georganiseerd. Afgelopen week werd bijvoorbeeld VDL Nedcar in Born bezocht.

Mocht u interesse hebben in dit exclusieve concept of een ander sponsor-arrangement, neem dan gerust contact op met Martijn Bakker (040-2112967 of Martijn@fc-eindhoven.nl).