vrijdag 15 december 2017

Parkeerdrukte in de Genneper Parken

Rondom de wedstrijd FC Eindhoven – Fortuna Sittard op vrijdagavond wordt er drukte verwacht in de Genneper Parken. FC Eindhoven adviseert zoveel mogelijk om met openbaar vervoer of op de fiets naar het Jan Louwers Stadion te komen!

Tijdens het paasweekend wordt bij buurman Oranje Rood een groot hockeytoernooi georganiseerd: de European Hockey League (EHL). Voor dit evenement worden veel bezoekers verwacht.

Toch met de auto? Op de afbeelding zijn de parkeergelegenheden zichtbaar. In de Genneper Parken is parkeren alleen toegestaan op de bestemde parkeerterreinen, in de parkeervakken. Of door aanwijzing van de parkeerwacht.

Neem daarnaast je legitimatiebewijs mee, want daar wordt vrijdagavond op gecontroleerd!

Wij verwelkomen je graag vrijdag in ons Jan Louwers Stadion! Tickets voor de wedstrijd zijn verkrijgbaar via FC-Eindhoven.nl/tickets