dinsdag 24 oktober 2017

• Oud bestuurslid fried de wit 93 overleden

Oud-bestuurslid Fried de Wit (93) overleden

Op 7 september is op 93-jarige leeftijd oud-bestuurslid en erelid van FC Eindhoven Fried de Wit overleden. De Wit maakte deel uit van het bestuur vanaf 23 oktober 1989 tot einde seizoen 1992-1993.

Fried de Wit begon als penningmeester. Later nam hij er ook het secretariaat bij en was ook enige tijd voorzitter ad interim.

Fried werd voor zijn vele verdiensten op 28 december 1992 benoemd tot erelid van de club.

We zullen Fried missen bij de wedstrijden en de bijeenkomsten van het eregenootschap.

Vanavond zal voor de wedstrijd van FC Eindhoven tegen Almere City FC één minuut stilte gehouden worden vanwege het overlijden van Fried de Wit. Namens FC Eindhoven wensen wij zijn familie, vrienden en kennissen heel veel sterkte toe in deze moeilijke dagen.