vrijdag 26 oktober 2018

• Openbaar vervoersbedrijf hermes prijkt de komende twee seizoenen op de onderrug van de blauw witten

Openbaar Vervoersbedrijf Hermes prijkt de komende twee seizoenen op de onderrug van de Blauw-Witten

Hermes is een bedrijf dat al jarenlang en op zeer innovatieve wijze het vervoer in de stad en regio Eindhoven verzorgt, tegenwoordig onder de naam BRAVO. Veel van haar reizigers zijn ook supporter van FC Eindhoven. En daarom past de samenwerking tussen deze twee partijen prima. FC Eindhoven is ook een club met een betrokken achterban die, net als Hermes, haar oorsprong nog echt in de regio Eindhoven vindt.

De samenwerking tussen Hermes en FC Eindhoven dateert vanaf 2017. In het seizoen 2017 / 2018 hadden supporters van FC Eindhoven al de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van het openbaar vervoer bij thuiswedstrijden.

Met de uitbreiding naar Executive Partner wil Hermes haar verbondenheid met FC Eindhoven nog verder vormgeven en ook landelijk willen Hermes en Connexxion met deze overeenkomst hun naamsbekendheid verder vergroten.

De ambities die FC Eindhoven heeft op het gebied van groei, innovatie en duurzaamheid zijn aansprekend en juist in deze ambities herkent Hermes zich en wil daar ook graag aan bijdragen.
Hermes is een bedrijf dat grote waarde hecht aan vitaliteit en een gezonde leefstijl van haar personeel.

Onderdeel van de sponsorovereenkomst die Hermes en FC Eindhoven afsluiten, is de mogelijkheid voor het personeel van Hermes om onder deskundige begeleiding van de technische staf van FC Eindhoven kennis te maken met een verantwoorde manier van bewegen.

Marco Faber, Algemeen Directeur van FC Eindhoven, over het partnership: “FC Eindhoven is zeer verheugd op het partnership met Hermes. Dat we naast VDL, Starline, Personato en Intelectric wederom een mooie en grote speler, voor minimaal twee jaar, mogen verwelkomen op het tenue zegt veel over de allure van de club. Buiten de 90 minuten voetbal hecht FC Eindhoven veel waarde aan de maatschappij. We voelen ons dan ook vereerd om middels voetbalclinics een steentje bij te dragen aan het vitaal houden van de medewerkers van Hermes.”

Met dit sponsorschap wordt de samenwerking tussen FC Eindhoven en Hermes verder verstevigd. Beide partijen kijken ernaar uit om deze samenwerking de komende jaren verder succesvol in te vullen.