Tot volgend seizoen!

Geen wedstrijden meer gepland

• Op 19 september is er een blauw wit feestje in het jan louwers stadion

Op 19 september is er een Blauw-Wit feestje in het Jan Louwers Stadion

Op zaterdag 19 september 2015 zal het Jan Louwers Stadion het decor zijn voor een heus Blauw-Wit Feestje. Van 14.00 uur tot 23.00 uur zullen tal van artiesten optreden op het Sterren on Tour podium.

De presentatie is in handen van Rogier van Oosterhout, die de volgende artiesten zal aankondigen:

• Django Wagner
  • Ferry de Lits
  • Grad Damen
  • Yoeri L'Abee
  • René Schuurmans
  • Jeffrey Heesen
  • De Alpenzusjes
  • DJ

Kidsmiddag

Samen met alle kinderen gaan Elza, Anna en Olaf van Frozen een geweldig feestje bouwen.

Goud van oud – Blauw-Wit Reünie

Herinnert u zich de goede oude ‘EVV’ tijd nog? Oude tijden herleven tijdens de reünie. Opa’s, neem je kleinzoon mee en laat uw jeugdherinneringen zien aan de nieuwe generatie.

CD Presentatie

Tijdens het Blauw-Wit feestje zal het spetterende FC-Eindhoven clublied, Olé olé voor FCE, gepresenteerd worden door  de Eindhovense troubadoer Luc Vaesen. Zanger en accordeonist, componist en tekstschrijver in hart en nieren die zijn publiek weet te bouwen met een mengeling van pakkende en uit het hart geschreven eigen nummers.

Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 12,50 en zijn hieronder te bestellen. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang.