vrijdag 24 november 2017

• Ook maxime gunst verlengt bij fc eindhoven

Ook Maxime Gunst verlengt bij FC Eindhoven!

Maxime Gunst heeft zijn contract bij FC Eindhoven tot en met het seizoen 2017/2018 verlengd. De linksback kwam twee jaar geleden over van Club Brugge, waar hij uitgehuurd was aan Eendracht Aalst.

Maxime Gunst: "Ik kwam twee jaar geleden van Eendracht Aalst en heb in die zomerstop kei hard gewerkt om mijn kans te pakken. Vorig seizoen was een goed seizoen. Maar ik ben hier nog niet klaar en ben ambitieus om met FC Eindhoven prijzen te pakken. Ik heb honger naar succes! We willen de resultaten halen die men van ons verwacht."

Hans Smulders: "Maxime ging vanaf het eerste moment voor zijn kans. Hij is mentaal zeer goed en heeft altijd de wil om beter te worden. Dit contract is een beloning. Dat hij zelf besloten heeft om hier te blijven, wordt zeer gewaardeerd. Met de contractverlengingen van Deschilder en Gunst hebben we goede zaken gedaan."

Maxime, gefeliciteerd met je contractverlenging!