zaterdag 22 juli 2017

• Ontwikkeling faciliteiten in en rond het jan louwers stadion

Ontwikkeling faciliteiten in en rond het Jan Louwers Stadion

Sinds vorige week zijn de werkzaamheden gestart ten aanzien van een verdere uitbreiding van de Jupiler Lounge, middels de realisatie van een exclusieve(re) ‘loungeruimte’. Met als insteek om deze uitbreiding voor de eerste officiële thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen gerealiseerd te hebben wordt er met ondersteuning en de hulp van enkele zeer betrokken partners verder gebouwd.

In de zomermaanden zullen er meerdere aanpassingen en uitbreidingen gaan plaatsvinden. Zo zal er onder meer een tweetal nieuwe kleedkamers, voor de facilitering van de FCE Randstad Academy, in gebruik genomen kunnen worden.

Daarnaast wordt er op de achtergrond gewerkt aan een nieuw, extra supportershome (binnen de stadionpoorten), wat in samenwerking met EindhoFAN gerealiseerd zal moeten worden.

Ook wordt de geluidsinstallatie in het Jan Louwers Stadion verbeterd en zullen er rondom het stadion vlaggenmasten geplaatst worden. Allerlei initiatieven met als doel om de sfeer en de (voetbal)beleving rondom thuiswedstrijden te verhogen en om de concurrentiepositie, de regionale functie en een gezonde exploitatie minimaal te kunnen (blijven) behouden.

Vanuit dit perspectief kijken we uit naar de competitiestart in augustus!
Ben jij er volgend seizoen ook bij? Koop nu jouw seizoenkaart via fc-eindhoven.nl/fanbox