zaterdag 20 juli 2019
16:00 uur

  • Home
  • Nieuws
  • Oefenwinst fc eindhoven tegen hoofdklasser vv gestel 9 1

Oefenwinst FC Eindhoven tegen hoofdklasser v.v. Gestel: 9-1

FC Eindhoven heeft de eerste wedstrijd in 2016 met 9-1 gewonnen. In het oefenduel met v.v. Gestel vielen prachtige doelpunten.


Wimilio Vink zette de Blauw-Witten in eigen huis na zeven minuten al op voorsprong. Uit een corner zorgde Chiró N'Toko net voor rust voor de tweede treffer van de avond. De aanvoerder speelde 45 minuten. Na rust konden de gekomen toeschouwers genieten van goede combinaties en schitterende doelpunten. De 3-0 was de mooiste van de avond, die kwam van de voet van Wimilio Vink. Een stift verschalkte de doelman van v.v. Gestel. 

 

Daarna was het Anthony van den Hurk die de hoofdrol opeiste. De 4-0 en de 5-0 kwamen, al snel na de treffer van Vink, op zijn naam. Anil Koc zorgde met een intikker voor de zesde treffer, Dario van den Buijs maakte met een vrije trap de zevende. Sidney Gakpo deed namens v.v. Gestel iets terug en bracht de score op 7-1. Daarna was het wederom tweemaal Anthony van den Hurk, die de uiteindelijke uitslag op het scorebord zette: 9-1. 

 

Aanstaande donderdag gaat de ploeg van Mitchell van der Gaag op trainingskamp, die wordt afgesloten met een oefenwedstrijd in en tegen Dessel Sport. 

 

Opstelling FC Eindhoven: Kramer (46. Van Gerwen); Verstraaten, N'Toko (46. Rossen), Van den Buijs, Ionescu; Swinnen, Vink, Van Imschoot (46. De Wilde); Van Hout (46. Koç) , Van den Hurk, Vandeputte