vrijdag 22 september 2017

• Oefenwedstrijd tegen lierse sk in herenthout

Oefenwedstrijd tegen Lierse SK in Herenthout

Aanstaande zaterdag (23 juli) oefent FC Eindhoven tegen Lierse SK. De oefenwedstrijd wordt gespeeld op de velden van KFC Herenthout, in het gelijknamige dorp Herenthout. De wedstrijd wordt in Herenthout gespeeld, vanwege het 100-jarige bestaan van de Belgische amateurvereniging.

Voor tegenstander Lierse SK is de wedstrijd het einde van de zomerstage die in Nederland afgewerkt werd. De Belgische tweedeklasser oefende eerder in de voorbereiding tegen onder andere tegen FC Utrecht  (2-1 winst) en KRC Genk (0-0).

Kaarten voor deze oefenwedstrijd zijn te koop aan de kassa’s in Herenthout, voor €10,- per stuk. De aftrap van deze wedstrijd is om 17:00 uur. Het adres van de voetbalvereniging is: Cardijnlaan 100, 2270 Herenthout.