vrijdag 20 oktober 2017

• Oefenwedstrijd tegen fc eindhoven av

Oefenwedstrijd tegen FC Eindhoven AV

Vanavond, op dinsdag 12 juli, staat de oefenwedstrijd tegen FC Eindhoven AV op het programma. De aftrap van deze wedstrijd is om 19:30 uur. De toegang tot deze wedstrijd is gratis!

De clash tegen FC Eindhoven AV is er een tussen twee Blauw-Witte teams. FC Eindhoven AV is afgelopen jaar kampioen geworden, waardoor ze volgend seizoen in de derde klasse actief zijn. De teams treffen elkaar voor het eerst sinds 10 jaar.

De oefenwedstrijd vanavond tegen FC Eindhoven AV is de vierde oefenwedstrijd voor de BVO FC Eindhoven. Eerder werd er gewonnen van SC Deurne (1-3), UNA (1-2) en KV Mechelen (2-1). Doelpunten in deze wedstrijden werden gemaakt door Fries Deschilder (2x), Mart Lieder (2x),  Anthony van den Hurk (1x), Daoud Bousbiba  (1x) en een Eigen doelpunt van SC Deurne(1x).

Na deze oefenwedstrijd, worden er nog wedstrijden gespeeld tegen ADO Den Haag, KRC Genk, Sporting Hasselt, Lierse SK en PSV. Een overzicht van de voorbereiding is te zien op de website