vrijdag 28 april 2017

• Oefenwedstrijd in eigen stadion tegen sporting hasselt

Oefenwedstrijd in eigen stadion tegen Sporting Hasselt

Aanstaande woensdag, op 20 juli, speelt FC Eindhoven de volgende oefenwedstrijd van de voorbereiding. Om 19:00 uur wordt er afgetrapt tegen Sporting Hasselt in het Jan Louwers Stadion. De Belgische tegenstander speelt op het derde niveau van België. Blauw-Witter Timothy Durwael heeft in zijn jeugd bij Sporting Hasselt gevoetbald.

Kaarten voor deze wedstrijd zijn te koop voor €5,- per stuk. Via de online ticketshop zijn de kaarten te verkrijgen. Op de wedstrijddag zijn de kassa’s geopend vanaf 18:00 uur.

De wedstrijd woensdag is de zevende oefenwedstrijd van de voorbereiding. Eerder werd er gewonnen van: SV Deurne, VV Una, KV Mechelen, FC Eindhoven AV en KRC Genk. Alleen ADO Den Haag wist te winnen van de Blauw-Witten in de voorbereiding. Doelpuntenmakers van de voorbereiding zijn: Mart Lieder 4x, Fries Deschilder 2x, Rafael Uiterloo 2x (testspeler), Anthony van den Hurk 2x, Daoud Bousbiba 2x, George Kelbel (testspeler),  Jari Vandeputte, Sebastiaan de Wilde en een eigen doelpunt 2x.