vrijdag 31 maart 2017

• Nostalgie avond in het jan louwers stadion

Nostalgie-avond in het Jan Louwers Stadion!

Weet u nog toen FC Eindhoven bekend stond als E.V.V.? Die mooie tijd met prachtige overwinningen en Eindhovense helden? Nou, op 9 december komen de herinneringen weer even bovendrijven!

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen NAC Breda openen wij namelijk in het supportershome ‘Café E.V.V.’. Samen met supporters en oud-spelers van toen genieten we van een avond vol nostalgie. Een avond met herinneringen van toen, een quiz, het ‘Ole ole voor EVV’ en de kraker tegen NAC Breda!

Met een wedstrijdticket voor de wedstrijd tegen NAC Breda is Café E.V.V. gratis toegankelijk. Tickets voor de wedstrijd zijn verkrijgbaar via www.FC-Eindhoven.nl/tickets.

Tot dan in het Jan Louwers stadion? Het volledige programma van Café E.V.V. wordt later bekendgemaakt.