Tot volgend seizoen!

Geen wedstrijden meer gepland

• Nieuwe voorzitter penningmeester voor fc eindhoven

Nieuwe voorzitter & penningmeester voor FC Eindhoven

Met ingang van 9 januari is het bestuur van FC Eindhoven uitgebreid met Frans Janssen en Arne Hamers. Zij gaan respectievelijk de rol van voorzitter en penningmeester bekleden, waardoor het clubbestuur - naast bestuursleden Marc Kerkhofs & Marc Burgers - weer compleet is.

Frans Janssen is geboren te Valkenswaard en wonend in Waalre. Janssen is sinds 1996 werkzaam bij DLL, waarvoor hij vele jaren in het buitenland ( Europa & Azië) heeft gewerkt en - samen met zijn gezin - gewoond heeft. Sinds 2015 is hij werkzaam bij Athlon (voorheen onderdeel van DLL, tegenwoordig van het concern Daimler).

"De ambitie, passie en energie die ik heb mogen proeven in alle gesprekken die ik tot nu toe heb gevoerd met verschillende stakeholders bij en van FC Eindhoven gaven mij het gevoel dat ik hier mijn steentje aan wil bijdragen. Deze kenmerken beschrijven mij ook het beste als persoon en zijn naar mijn mening dé ingrediënten om de gezamenlijke ambities waar te maken’’, aldus Janssen.

Naast zijn affiniteit met sport en voetbal in het algemeen is er in zijn geval ook sprake van een historische link en sympathie met FC Eindhoven gezien de familieband met voormalig EVV-voorzitter Peter Janssen in de succesvolle jaren ’50.

Arne Hamers - eveneens een geboren en getogen Brabander - is inmiddels woonachtig in Naarden en is sinds 1997 werkzaam in de financiële sector. Momenteel werkt hij voor ABN AMRO Participaties, de investeringsmaatschappij van ABN AMRO Bank.

Hamers: “Ik ben onder de indruk van het enthousiasme en de gedrevenheid van de bij FC Eindhoven betrokken personen die ik al heb mogen ontmoeten. Ik ben zeer voetbal-minded en met mijn achtergrond hoop ik ook een bijdrage te gaan leveren aan de verdere uitbouw van de club!”

Bestuursleden Burgers & Kerkhofs zijn opgetogen met deze ‘versterkingen’: “We hebben de afgelopen maanden met z’n allen hard gewerkt, maar het moge duidelijk zijn dat we behoefte hadden aan een gedegen uitbreiding van het bestuur. In samenwerking met onze RVC, zijn we dan ook verheugd te kunnen melden dat wij zowel een enthousiaste voorzitter als een gedreven penningmeester hebben gevonden die de ambitieuze toekomst van FC Eindhoven mede vorm willen en kunnen geven”.