vrijdag 15 december 2017

Nieuwe spelersbus gepresenteerd

Met gepaste trots onthulden Pieter van der Leegte (VDL) en Peter Tonnaer (Touringcarbedrijf Willy de Kruyff) tijdens de nieuwjaarsreceptie de 'nieuwe' spelersbus van FC Eindhoven!
Wij danken tevens clubpartners Best Image, Offermans Design & Hucle BV voor hun bijdrage in de realisatie van dit ambitieuze project.

Deze speciale touringcar zal in gebruik worden genomen voorafgaande de Jupiler League wedstrijd NAC Breda - FC Eindhoven op maandag 18 januari aanstaande.

Niet alleen de BVO maar ook FCE Futsal & de FCE Randstad Academy zullen op gepaste momenten vervoerd worden met deze bus en op doordeweekse dagen zal deze ook ingezet worden door vervoerspartner Willy de Kruyff in Eindhoven en omgeving.

Daarnaast is deze ook te huur voor bedrijven en/of particulieren. Voor meer info: www.kruyff-touringcars.nl