Tot volgend seizoen!

Geen wedstrijden meer gepland

• Mitchell van der gaag lwe willen bovenin mee blijven draaienr

Mitchell van der Gaag: “We willen bovenin mee blijven draaien”

Morgenavond gaat FC Eindhoven de goede reeks van de laatste wedstrijden door proberen te zetten in Venlo. De aftrap in het Seacon stadion – De Koel – zal om 20:00 uur plaatsvinden.

Ondanks het verlies uit bij RKC Waalwijk doet VVV-Venlo goed mee in de strijd om de bovenste plaatsen. De club uit Venlo is terug te vinden op de vijfde plaats in de Jupiler League. FC Eindhoven wist zijn laatste drie wedstrijden te winnen en is daardoor terug te vinden op de derde plek in de competitie.

Vorig seizoen eindigde de wedstrijd in een 2-1 overwinning voor VVV-Venlo. Doelpuntenmaker aan Eindhovense zijde was Diego Karg. Hij scoorde toen op prachtige wijze door de bal met zijn hak mee te nemen. Als we naar de statistieken kijken, heeft FC Eindhoven het vaak moeilijk in Venlo. Na de terugkomst van VVV-Venlo in de Jupiler League wisten de Blauw-Witten nog nooit te winnen in Venlo.

Mitchell van der Gaag: “VVV-Venlo uit is een mooie wedstrijd om naar toe te kijken. De wedstrijd wordt bestempeld als een topper in de Jupiler League. Dit brengt wat extra’s met zich mee. Er zit vaak veel publiek daar en ze hebben nog iets recht te zetten na de nederlaag tegen RKC Waalwijk. In deze competitie win je geen een wedstrijd makkelijk, veel teams zijn elkaar gewaagd. We moeten morgen op alles zijn voorbereid.

We hebben nu 13 wedstrijden gespeeld en staan op een mooie derde plaats. Natuurlijk willen we altijd beter. Als team worden we ook steeds beter. Het is zorg dat we stabieler gaan worden, maar dit heeft ook te maken met omstandigheden als blessures. We willen morgen laten zien dat we niet voor niets op de derde plaats staan en dat we bovenin mee willen blijven draaien.”

De wedstrijdselectie: Tom Boere, Dario van den Buijs, Jinty Caenepeel, Fries Deschilder, Junior dos Santos, Joris van Gerwen, Thomas Horsten, Anthony van de Hurk, Tom van Imschoot, Anil Koç, Chiel Kramer, Stijn Lamers, Christopher Mandiangu, Milan Massop, Ivo Rossen, Ruud Swinkels, Tibeau Swinnen, Jari Vandeputte, Wouter Verstraaten, Sebastiaan de Wilde.