Tot volgend seizoen!

Geen wedstrijden meer gepland

• Mitchell van der gaag lmorgen volle bak gaan voor het thuispubliekr

Mitchell van der Gaag: “Morgen volle bak gaan voor het thuispubliek”

Morgenavond staat de stadsderby tegen Jong PSV op het programma. De wedstrijd in het Jan Louwers Stadion begint om 20:00 uur. FC Eindhoven had afgelopen weekend geen programma en Jong PSV verloor zijn wedstrijd met 3-4 thuis tegen Almere City FC.

Door het verlies afgelopen weekend staat Jong PSV momenteel op de veertiende plek in de Jupiler League. FC Eindhoven is na de 2-1 nederlaag in Groesbeek, tegen Achilles ’29, terug te vinden op de zesde plek.

Vorig seizoen eindigde de wedstrijd tussen FC Eindhoven en Jong PSV in een 2-1 overwinning voor de Blauw-Witten. Jens van Son en Chiro N’Toko waren de doelpuntenmakers voor FC Eindhoven.

Mitchell van der Gaag: “We hebben een moeilijk blok gehad waarin we meer punten hadden willen halen. Vier punten uit de laatste vier wedstrijden is aan de lage kant. Om het jaar goed af te sluiten zullen we morgen moeten winnen. We gaan dan ook volle bak.

Dat we morgen een derby spelen is een leuke bijkomstigheid, maar voor ons telt maar één ding: de overwinning! Dit is ook nodig om aansluiting bovenin te houden. We zullen morgen nog één keer volle bak gaan voor het thuispubliek, om onze supporters met een goed gevoel de feestdagen in te laten gaan.”

De wedstrijdselectie: Tom Boere, Dario van den Buijs, Jinty Caenepeel, Fries Deschilder, Junior dos Santos, Joris van Gerwen, Roald van Hout, Anthony van de Hurk, Tom van Imschoot, Anil Koç, Chiel Kramer, Stijn Lamers, Chiro N’Toko, Ivo Rossen, Ruud Swinkels,  Jari Vandeputte, Wouter Verstraaten,Wimilio Vink, Sebastiaan de Wilde.