vrijdag 24 november 2017

• Meiden aan de bal een gratis voetbalevenement speciaal voor meiden

Meiden aan de Bal, een gratis voetbalevenement speciaal voor meiden

Bijeenkomst voor verenigingen

De aftrap van Meiden aan de Bal wordt gehouden op vrijdag 10 juni in de Businessclub van FC Eindhoven. Alle amateurverenigingen en geïnteresseerde bedrijven worden uitgenodigd voor deze bijeenkomst ‘(Commerciële) kansen en mogelijkheden Vrouwenvoetbal.’ Verschillende gastsprekers geven een kijkje in de wereld van het Vrouwenvoetbal. Onder andere Minke Booij, vrouwenvoetbalmanager van de KNVB, komt hierover vertellen. De vereniging ontvangt binnenkort een uitnodiging voor deze bijeenkomst.

Opgeven voor deze bijeenkomst is geheel gratis en kan door een mail te sturen naar tamara@fc-eindhoven.nl. In deze mail graag vermelden via welke club u komt en wat uw functie is.

Voetbaldag op zaterdag 11 juni

Op zaterdag 11 juni wordt Meiden aan de Bal georganiseerd in het Jan Louwers Stadion. Alle meiden van 7 tot en met 12 jaar krijgen dan GRATIS verschillende voetbalactiviteiten aangeboden. Op deze dag staan sportiviteit en gezelligheid centraal. Zowel voetballende, als niet-voetballende meiden zijn welkom bij Meiden aan de Bal.

Samen met de KNVB is er een leuk en afwisselend voetbalprogramma opgesteld. In een écht stadion leren de meiden trucjes en worden er partijtjes tegen de andere meiden gespeeld. Niemand minder dan het Vrouwenteam van FC Eindhoven AV gaat jullie deze dag begeleiden. Als klap op de vuurpijl komen er een aantal speelsters van PSV om samen met de meiden te voetballen!

De dag begint om 11:00 uur in het Jan Louwers Stadion. Omstreeks 15:45 uur is de dag afgelopen.

UPDATE: Het evenement Meiden aan de Bal zit vol! Je kunt je helaas dus niet meer aanmelden.

Organisatie

Meiden aan de Bal is een initiatief van FC Eindhoven en wordt georganiseerd in samenwerking met de KNVBSportformule (onderdeel van gemeente Eindhoven), PSV en Dynamo. Middels dit evenement willen de betrokken organisaties meer aandacht vragen voor Meidenvoetbal in de regio Eindhoven.