vrijdag 25 augustus 2017

Maxime Gunst ontvangt ''d'n Opkikker''

Maxime Gunst ontvangt tijdens carnaval D'n Opkikker. Na lang blessureleed is hij op de weg terug om de ontknoping van het seizoen 2015/2016 mee te kunnen maken.

De Belg, geboren in Waregem, is sinds de zomer van 2013 actief voor FC Eindhoven. Gunst speelde voorheen voor Club Brugge en Eendracht Aalst. Vorig seizoen behaalde de back van de Blauw-Witten met het team de tweede plek én een periodekampioenschap in de Jupiler League. In november van 2015 moest Maxime Gunst een knie-operatie ondergaan, sindsdien is hij uit de running.

Sociëteit D'n Opkikker wil dit jaar, door middel van de uitreiking van een bokaal, haar steun betuigen aan Maxime Gunst. D'n Opkikker wordt elk jaar op carnavalsmaandag uitgereikt aan een betaald voetbalspeler, die gedurende het seizoen een blessure heeft opgelopen. De bokaal wordt al sinds 1974 uitgereikt. Onder meer Erwin Koeman, Ronaldo, Ron Vlaar en Ola Toivonen ontvingen de steunbetuiging eerder. De uitreiking vindt plaats tijdens de rust van de traditionele wedstrijd tussen oud FC Eindhoven-spelers en Legendary PSV. Het is een ware happening.