dinsdag 24 oktober 2017

• Maximaal aantal deelnemers voor meiden aan de bal

Maximaal aantal deelnemers voor Meiden aan de Bal!

Aanstaande zaterdag wordt de eerste editie van Meiden aan de Bal gehouden. Met een maximaal aantal deelnemers van ruim 190 meiden, is de interesse enorm gebleken. Met nog enkele meiden op de wachtlijst, is er veel animo voor de voetbaldag. Er doen zowel voetballende meiden, als niet-voetballende meiden mee aan Meiden aan de Bal. Uit de gehele regio zijn aanmeldingen binnengekomen!

De deelnemers krijgen deze dag verschillende voetbalactiviteiten voorgeschoteld in het Jan Louwers Stadion. Gezelligheid en sportiviteit staan centraal tijdens de spellen. Ieder groepje wordt begeleid door een speelster van FC Eindhoven AV!

Om 11:00 uur zijn de meiden aanwezig, zodat om 11:30 uur de eerste spelletjes kunnen beginnen. Van panna-voetbal tot het meten van je schotsnelheid bij Libra ICT PowerShot, alle spellen staan in het teken van voetbal. ’s Middags komen er vijf speelsters van PSV met de meiden voetballen. Aan het eind van de dag is er een gratis loterij voor de deelnemers, waar mooie prijzen te winnen zijn! Bijvoorbeeld een gesigneerd shirt van het Nederlands Vrouwenelftal of liever een shirt van PSV Vrouwen? Ook een teamuitje naar een wedstrijd van de mannen van FC Eindhoven is één van de prijzen.

Iedereen is natuurlijk van harte uitgenodigd om te komen kijken in het stadion deze dag. Tot 15:30 uur zijn er spellen in het stadion. Na Meiden aan de Bal wordt er nog een wedstrijd gespeeld tussen een regioteam uit Eindhoven, tegen Femme Rotterdam (regioteam uit Rotterdam). Dit is een initiatief van Dwight Blackshon, oud-profvoetballer.

Organisatie

Meiden aan de Bal is een initiatief van FC Eindhoven en wordt georganiseerd in samenwerking met de KNVBSportformule (onderdeel van gemeente Eindhoven), PSV en Dynamo. Middels dit evenement willen de betrokken organisaties meer aandacht vragen voor Meidenvoetbal in de regio Eindhoven.

Meiden aan de Bal wordt mede mogelijk gemaakt door: Dommel 18 SteakhouseLibra Service AutomatiseringFonvilleMayworksde Ontdekfabriek en NBI International.