vrijdag 24 november 2017

• Martin glas sponsor van brabantse topsport

Martin Glas: sponsor van Brabantse topsport

Glasbedrijf Martin Glas is al jaren een belangrijke sponsor van Brabantse topsport. Het Eindhovense bedrijf ondersteunt naast FC Eindhoven ook FC Oss, New Heroes Basketball Den Bosch, Oberliga kampioenen ijshockey Tilburg Trappers en PSV.

Door het ondersteunen van de Brabantse sport wil Martin Glas iets terugdoen voor de regio waar haar wortels liggen, Brabant dus. “De keuze voor deze 5 clubs is een bewuste,” aldus directeur Toon van Moorsel die samen met Marcel Janssen de directie vormt van Martin Glas. “In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen hebben we ervoor gekozen om de Brabantse topsport structureel te ondersteunen en daar ook financieel een serieuze bijdrage aan te leveren. Door ons te verbinden aan de mooiste en beste sportclubs en helden in Noord-Brabant laten we niet alleen zien dat we trots zijn op onze regio. Het helpt ons ook om in contact te komen met de zakelijke netwerken rondom deze clubs. Wij voelen ons thuis in de sport, net als veel andere ondernemers. En daardoor ontstaan er steeds weer nieuwe zakelijke kansen.”

De vijf Brabantse ploegen gingen vorige maand op de foto in de Martin Glas Corner.