Tot volgend seizoen!Geen wedstrijden meer gepland

  • Home
  • Nieuws
  • Martin glas nieuwe businesspartner van fc eindhoven

Martin Glas nieuwe businesspartner van FC Eindhoven

Vanavond, voorafgaand aan de bekerwedstrijd tussen FC Eindhoven en SC Heerenveen, tekent Martin Glas een businesspartner-overeenkomst met de Blauw-Witten.

Het eveneens blauwwitte logo van Martin Glas is vanaf deze week op verschillende locaties in en rond het Jan Louwers Stadion te zien, waaronder op een aantal TV-gevoelige posities. De samenwerking heeft een looptijd tot en met minimaal het seizoen 2017 / 2018. 

Marcel Janssen, directielid van Martin Glas, toont zijn tevredenheid over de samenwerking: 
“FC Eindhoven is een sympathieke club. Door hun prestaties binnen en buiten de lijnen is de Jupiler League-club steeds beter in de spotlight komen te staan en zijn ze ondertussen gegroeid naar een platform waar wij graag bij horen. Tevens zullen beide partijen gaan kijken naar een verbreding van de samenwerking, dit heeft Martin Glas ook met succes gedaan met PSV. Door het bereik zien wij de sponsoring bij FC Eindhoven als welkome aanvulling op de samenwerkingen die we ook reeds hebben met Shooters Den Bosch, FC Oss en darter Michael van Gerwen waar ook langlopende afspraken mee zijn gemaakt. Martin Glas denkt in duurzaamheid dus ook in een duurzame relatie.”

Ook Kees Lepelaars, algemeen manager van FC Eindhoven, is content met de nieuwe businesspartner van FC Eindhoven: “De commerciële samenwerking met een gerenommeerde partij zoals Martin Glas betekent  wederom een mooie uitbreiding van en binnen onze groeiende sponsorgroep. Wij zien derhalve uit naar een lange en succesvolle samenwerking voor zowel Martin Glas als FC Eindhoven als voor de overige leden van FCE Connect!’’