zaterdag 20 juli 2019
16:00 uur

  • Home
  • Nieuws
  • Marc scheepers nieuwe technisch manager fc eindhoven

Marc Scheepers nieuwe technisch manager FC Eindhoven

FC Eindhoven presenteert Marc Scheepers als nieuwe technisch manager. De oud-speler van FC Eindhoven was al enige tijd op de achtergrond actief om het seizoen voor te bereiden. Scheepers tekent een contract voor één jaar.  


Scheepers voetbalde in het verleden voor PSV, FC Eindhoven, Kjøbenhavns Boldklub (Denemarken) en FC Wageningen. De Eindhovenaar werkte jaren als bestuurder voor het schildersbedrijf van zijn vader. Nu maakt Scheepers zijn rentree in het voetbal bij FC Eindhoven: “FC Eindhoven is een mooie club en ademt voetbal. Ik ben blij om voor deze club, waar ik al jaren supporter ben, iets te kunnen gaan betekenen.”


Zoals eerder beschreven is Scheepers al enkele weken op de achtergrond actief voor FC Eindhoven: “De eerste aanwinsten zijn binnen, op dit moment zoeken we nog enkele versterkingen. Daarnaast moeten we nog afwachten wat er gaat gebeuren. Na 31 augustus moet er een volwaardig team staan, daar werken we hard aan.” 


Technische staf ’19-‘20
Naast de aanstelling van een technisch manager is ook de technische staf voor het nieuwe seizoen rond. David Nascimento wordt dit jaar weer ondersteund door Ernie Brandts en Pascal Maas. Brandts zal zijn werkzaamheden bij FC Eindhoven gaan combineren met het hoofdtrainerschap bij RKVV Brabantia. Maikel Aerts blijft keeperstrainer en start zo aan zijn derde seizoen bij FC Eindhoven.