vrijdag 28 april 2017

• Maak het mee met fce koop nu je kaarten voor nac uit

Maak het mee met FCE: koop nu je kaarten voor NAC-uit!

De halve finale van de Jupiler Play-Offs tegen NAC Breda komt steeds dichterbij. FC Eindhoven speelt op vrijdag 13 mei de thuiswedstrijd. Op Pinkstermaandag 16 mei, om 14.30 uur, wordt er vervolgens in Breda afgetrapt. En daar kan jij bij zijn!

Bestellen uitkaart seizoenkaarthouders

EindhoFAN zal uiteraard zorgen dat er bussen rijden naar deze belangrijke wedstrijd, zodat Breda voor een deel blauwwit zal kleuren. Kaarten voor deze uitwedstrijd zijn vanaf heden (voor seizoenkaarthouders) te bestellen via www.fceuitkaarten.nl (volgende week start de verkoop voor supporters zonder seizoenkaart.

Nieuwe site, meer gemak!

Vanaf heden bestel je een uitkaart dus via de nieuwe website, www.fceuitkaarten.nl. Als seizoenkaarthouder krijg je een eigen inlogcode en een eigen wachtwoord. Hiermee kun je snel en simpel inloggen en krijgt je een uitkaart (e-ticket) voorzien van uw naam per e-mail toegestuurd.

Gemakkelijker kan het niet!

Deze uitkaart (e-ticket) print je uit en neem je mee op de dag van de wedstrijd. Je kunt ook de kaart via de smartphone laten zien bij aanmelding in het Supportershome. Zorg dat je minimaal een half uur voor vertrek van de bussen aanwezig bent, zodat we rustig iedereen zijn of haar inschrijving kunnen verwerken.

16 mei: NAC Breda – FC Eindhoven

Voor de halve finale tegen NAC Breda geldt een verplichte buscombi. De bussen zullen om 12:30 uur vertrekken vanaf het parkeerterrein bij het Jan Louwers Stadion, dit gezien de verwachte drukte.

Seizoenkaarthouders betalen € 19,00
Niet seizoenkaarthouders betalen € 28,50

(Iedere seizoenkaarthouder heeft een mail ontvangen met zijn/haar persoonlijke inlogcode. Heb je deze niet ontvangen? Mail dan je NAW gegevens + je seizoenkaartnummer naar info@fceuitkaarten.nl)