vrijdag 15 december 2017

• Lunboxingr de fanbox seizoenkaart nu op te halen

‘Unboxing’ de FANbox: seizoenkaart nu op te halen!

Op 18 augustus gaat het nieuwe seizoen beginnen met de thuiswedstrijd tegen Telstar. De wedstrijden voordelig bezoeken kan met de seizoenkaart, de EindhoFAN-kaart!

De EindhoFAN-kaart is te vinden in de FANbox. De FANbox biedt allerlei interessante voordelen aan de trouwe fans. De FANbox besteld? Dan is deze nu op werkdagen (9.00 tot 17.00 uur) op te halen bij het secretariaat van het Jan Louwers Stadion. Maandag 30 juli en woensdag 2 augustus is het secretariaat langer geopend tot 19.30 uur. Dank voor jullie vertrouwen!
Nog niet besteld? Aanvragen van een nieuwe seizoenkaart kan via FC-Eindhoven.nl/aanvragen of bij het secretariaat. Nog niet verlengd? Doe dat dan snel via FC-Eindhoven.nl/verlengen! Vragen over de seizoenkaart? Bel gedurende openingstijden met 040 - 211 29 67 of stuur een berichtje naar onze sociale media.

De spelers Jellert Van Landschoot en Maxime Gunst waren de eerste die de FANbox konden openen. Zie de beelden in onderstaand filmpje.

Graag tot ziens in het Jan Louwers Stadion!

De kortingsactie in de online fanstore is geldig van maandag 7 augustus tot 1 oktober 2017