Tot volgend seizoen!

Geen wedstrijden meer gepland

• Lhet enige dat telt is doorgaan naar de volgende ronder

“Het enige dat telt is doorgaan naar de volgende ronde”

Na de 0-4 zege op FC Oss afgelopen vrijdag staat morgen de eerste bekerwedstrijd op het programma voor FC Eindhoven. Onze Blauw-Witten mogen het op gaan nemen tegen de Koninklijke HFC uit Haarlem. De aftrap zal plaatsvinden om 16:00 uur op het sportpark van de Koninklijke HFC in Haarlem.

Koninklijke HFC is terug te vinden op plek nummer zes in de topklasse zondag. Zij wisten in de vorige ronde IJsselmeervogels te verslaan met een 1-0 overwinning. FC Eindhoven wil de goede reeks van afgelopen weken doorzetten en is gebrand om de volgende ronde van de KNVB beker te halen.

Hoofdtrainer Mitchell van der Gaag: “Het enige dat telt morgen is doorgaan naar de volgende ronde. Koninklijke HFC is een fysiek sterke ploeg die beschikt over enkele ex-profvoetballers. We zullen deze ploeg dan ook niet onderschatten. Zij spelen thuis voor eigen publiek en hier moeten we professioneel mee omgaan. We gaan uit van onze eigen kwaliteiten en ik heb daar alle vertrouwen in.”

De wedstrijdselectie bestaat uit 17 man:

Boere, Van den Buijs, De Wilde, Deschilder, Dos Santos, Van Gerwen, Van Hout, Van Imschoot, Koç, Lamers, Mandiangu, Massop, Swinkels, Swinnen, Vandeputte, Verstraaten, Vink