vrijdag 28 april 2017

Lancering FCE Global Network

Tijdens de FCE Connect netwerkborrel tijdens de Regio Business Dagen werd een nieuw commercieel initiatief van FC Eindhoven gelanceerd, namelijk het zogenaamde FCE Global Network.

Operationeel manager Kees Lepelaars kondigde deze unieke internationale Businessclub aan, welke onder impuls én in samenwerking met NBI International (Chris Aelberts) en Crowe Horwath Foederer (Johan Daams) tot stand is gekomen.

Een 2-tal délégués, afkomstig uit Botswana en Indonesië, hielden vervolgens een korte pitch. Hierin stimuleerden zij de aanwezigen om internationale handel te (gaan) bedrijven en droegen daartoe enkele concrete mogelijkheden voor aan.

FCE Global Network

Internationaliseren staat hoog op de agenda van menig bedrijf.  De manier waarop is echter niet altijd duidelijk, tijdrovend en vaak kostbaar. Een andere belangrijke vraag is: In welk land of regio liggen nu echt de kansen voor uw onderneming?

Het FCE Global Netwerk biedt nu een unieke kans om in collectief verband uw internationale business te (door)ontwikkelen. FCE Global Network is een (nieuwe) internationale Businessclub voor die ondernemingen die succesvol hun internationale ambities willen waarmaken. FCE Global Network biedt u de ideale opstap naar internationaal zaken doen en ondersteunt haar leden bij het analyseren van haar inkoopvragen in het buitenland als ook het ondersteunen bij uw verkoopprocessen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Zie de FCE Global Network flyer.