Tot volgend seizoen!

Geen wedstrijden meer gepland

• Laatste verkoopavond busreis fc eindhoven fc volendam

Laatste verkoopavond busreis FC Eindhoven - FC Volendam

FC Eindhoven staat aan de vooravond van mogelijk een historische prestatie. De ploeg maakt namelijk kans op promotie.

De eerste stap naar succes kan vrijdag 22 mei worden gezet. Dan zal in Volendam de plaatselijke FC de tegenstander zijn. Om 19:45 uur zal de strijd ontbranden. EindhoFAN organiseert een busreis naar Volendam. De bus vertrekt om 17:00 uur.

Inmiddels zijn de eerste twee verkoopavonden achter de rug en zijn er voor de busreis naar Volendam al 200 kaarten verkocht. Om de resterende kaarten aan de man te brengen is er nog een verkoopavond in het Supportershome van het Jan Louwers Stadion en wel op maandag 18 mei tussen 18:30 uur en 20:30 uur. De kosten bedragen voor seizoenkaarthouders van FC Eindhoven 20 euro. Supporters die geen seizoenkaart hebben, betalen 25 euro. (Prijs is voor busreis en kaartje).

Voor de mensen die nog geen kaart hebben, is dit de laatste mogelijkheid om mee te gaan naar Volendam. Er geldt namelijk een verplichte buscombi voor deze wedstrijd.