vrijdag 18 augustus 2017

Koop je tickets bij het stadion!

Het is niet meer mogelijk om online een kaartje aan te schaffen voor de Jupiler Play-Off wedstrijd tegen NAC Breda. De kaarten kunnen nog wel op het secretariaat in het Jan Louwers Stadion gekocht worden. Het secretariaat is vandaag (donderdag 12 mei) geopend tot 17:00 uur. Op vrijdag 13 mei is het secretariaat vanaf 09:00 uur geopend en kun je nog een kaartje kopen.

Ook op de wedstrijddag kun je aan de kassa's een kaartje kopen. Deze zijn geopend vanaf 17:00 uur. Vanaf 17:00 uur is het FC Eindhoven Fanplein geopend in het stadion.

Let op: Neem altijd je ID-kaart mee bij het kopen van de kaarten. Ook op de wedstrijddag dien je jezelf te kunnen legitimeren.

Update kaartverkoop:

Er zijn alleen nog tickets voor vak K te koop bij het stadion. De rest van de vakken is uitverkocht. Op de wedstrijddag worden staanplaatsen verkocht.