vrijdag 21 september 2018

• Kinderen tm 12 jaar voor slechts e1909 een seizoen naar fc eindhoven

Kinderen t/m 12 jaar voor slechts €19,09 een seizoen naar FC Eindhoven!

Kinderen tot en met 12 jaar kunnen voor slechts €19,09 een seizoenkaart aanschaffen bij FC Eindhoven. Daarmee heb je toegang tot alle thuiswedstrijden in het Jan Louwers Stadion en ben je automatisch lid van Kidsclub Woutje!

Wat is Kidsclub Woutje?
Woutje is de mascotte van FC Eindhoven en hij organiseert leuke dingen voor de jongste fans van de Blauw-Witten. Als lid..

- Kan je deelnemen aan de activiteiten van de Kidsclub (line-up, trainingsclinic, Sinterklaas, etc.)
- Word je per mail op de hoogte gehouden door Woutje
- Maak je kans om 'Fan of the Match' te zijn bij één van de thuiswedstrijden
- Ontvang je een verjaardagskaart

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk via de website van Kidsclub Woutje of per mail naar ticketing@fc-eindhoven.nl. Wil papa of mama met je mee? Dan kopen zij hun seizoenkaart (met vele andere voordelen) via FC-Eindhoven.nl/verlengen. Meer info is te vinden op FC-Eindhoven.nl/fanbox.