vrijdag 25 augustus 2017

• Kidsclub woutje voetbalclinic een groot succes

Kidsclub Woutje voetbalclinic een groot succes

Meer dan 150 kinderen deden woensdagmiddag mee met de trainingsclinic van Kidsclub Woutje in het Jan Louwers Stadion. Spelers en de gehele technische staf gingen met veel enthousiasme aan de slag met de leden van de kidsclub. Mascotte Woutje zag dat het goed ging en genoot met volle teugen.

Alle jonge doelmannen werden aan het werk gezet door doelman Hans Segers, een echte keeperstraining! De voetballers mochten een parcours doen. Pylon schieten met Kyle De Silva, afwerken met Jari Vandeputte, een partijtje met Tibeau Swinnen en nog veel meer!

Als kers op de taart kreeg iedereen een medaille als waardering voor de deelname aan deze gezellige dag. Woutje bedankt iedereen voor de komst en hoopt jullie snel in het Jan Louwers Stadion terug te zien!

Lid worden van Kidsclub Woutje kan al voor 10 euro. Voor 19,09 euro in totaal krijg je er ook een seizoenkaart bij voor het eerste elftal! Klik hier voor meer informatie.

Kidsclub Woutje dankt ook Albert Heijn XL Limburglaan en Bakkerij Van Weert Gerardusplein voor een hapje en drankje tijdens de Kidsclub Woutje Voetbalclinic.