vrijdag 26 oktober 2018

• Karim essikal tekent bij fc eindhoven

Karim Essikal tekent bij FC Eindhoven

De transfer van Karim Essikal is afgerond. De  Belgische middenvelder tekent tot medio 2019 bij FC Eindhoven. De club heeft een eenzijdige optie om het contract met een extra jaar te verlengen.

Essikal is een rechtsbenige 22-jarige Belg, die afgelopen seizoen onder contract stond bij Beerschot-Wilrijk. Zijn opleiding genoot hij bij de Belgische clubs Vilvoorde FC, Black Star FC, KFC Strombeek, FC Brussels, Lierse SK en Club Brugge. Bij Zulte Waregem maakte hij zijn debuut op het hoogste Belgische niveau en speelde daar 26 wedstrijden. Essikal werd vervolgens verhuurd aan Excelsior Moeskroen, voordat hij naar Beerschot-Wilrijk vertrok. Bij laatstgenoemde club kwam hij in negen wedstrijden in actie. Vanaf de eerste training was Essikal al bij FC Eindhoven en overtuigde hij de technische staf van zijn kwaliteiten.

Van harte welkom en veel succes, Karim!

Ben je er komend seizoen ook bij? Bestel nu jouw seizoenkaart! Meer info: FC-Eindhoven.nl/fanbox