zaterdag 20 juli 2019
16:00 uur

  • Home
  • Nieuws
  • Kabangu schiet beloften voorbij jong feyenoord 2 1

Kabangu schiet beloften voorbij Jong Feyenoord: 2-1

De beloften van FC Eindhoven hebben maandagmiddag met 2-1 gewonnen van Jong Feyenoord. Max Leidelmeijer zette de ploeg op voorsprong, maar Luis Sinisterra zette Feyenoord op gelijke hoogte. Kabangu maakte in de slotfase de winnende treffer. 

Bij FC Eindhoven speelden onder meer Elton Kabangu en Rochdi Achenteh mee, terwijl bij Feyenoord Mohammed El Hankouri en Bart Nieuwkoop meededen. De beloften van de Rotterdammers hadden al lange tijd geen punten meer verloren en konden bij winst naar de koppositie. FC Eindhoven won vorige week maandag met 0-7 van Helmond Sport.

Op Sportpark Varkenoord scoorde Max Leidelmeijer al snel na een mooie aanval en loopactie. Lang kon de ploeg niet genieten van de voorsprong, want de Colombiaan Luis Sinisterra kwam alleen voor doelman Menno Bergsen te staan en rondde het af: 1-1. Namens FC Eindhoven waren Elton Kabangu en Joran Vermeulen nog in de buurt van een treffer, maar de Blauw-Witten konden met een punt tevreden zijn. Feyenoord was in de slotfase heel dichtbij met een poging op de paal. Toch was het Elton Kabangu die in de slotfase met enig fortuin binnen wist te tikken na een voorzet van Joran Vermeulen en daarmee de matchwinner werd op Sportcomplex Varkenoord.

Opstelling FC Eindhoven: Bergsen; Klooster, V. Vermeulen, Raaijmakers, Achenteh; Ekangamene, De Rooij, Carlone; J. Vermeulen, Leidelmeijer, Kabangu.