Tot volgend seizoen!Geen wedstrijden meer gepland

  • Home
  • Nieuws
  • Kabangu kortstam en loof geven training aan special talents

Kabangu, Kortstam en Loof geven training aan Special Talents

Elton Kabangu, Doriano Kortstam en Augustine Loof trainden woensdagmiddag mee met de Special Talents, om met hen te voetballen en vooral plezier te maken. De Special Talents trainen wekelijks in het Jan Louwers Stadion.

Special Talents is een stichting met een maatschappelijk doel, namelijk het aanbieden van voetbalactiviteiten voor kinderen (in de leeftijd 8 t/m 14 jaar) die vanwege een bepaalde ontwikkelingsproblematiek niet bij een reguliere voetbalclub terecht kunnen.

De activiteiten staan onder leiding van trainers met een voetbaltechnische én pedagogische opleiding. Dit zijn trainers die al lange tijd als jeugdtrainer werkzaam zijn en kunnen putten uit een schat aan ervaring in het omgaan met (voetballende) kinderen. Voor, tijdens en na elke activiteit is er aandacht voor de persoonlijke situatie van alle deelnemers. Er wordt uitgegaan van persoonlijke doelen voor elke deelnemer. Deze persoonlijke doelen vormen de leidraad voor de begeleiding van de betreffende speler, zowel in groepsverband als individueel. Ouders/verzorgers kunnen bij aanvang aangeven welke doelen zij belangrijk vinden voor hun kind(eren). Ga voor meer informatie naar specialtalents.nl