maandag 29 januari 2018

• Kaartverkoopinformatie fc eindhoven jong ajax

Kaartverkoopinformatie FC Eindhoven - Jong Ajax

Op vrijdag 27 oktober speelt FC Eindhoven thuis tegen Jong Ajax. In het Jan Louwers Stadion wordt er om 20.00 uur afgetrapt tegen de talenten uit Amsterdam.

Vorig seizoen won FC Eindhoven in een goedbezocht Jan Louwers Stadion met 2-1 door een laat doelpunt van Rai Vloet. Ook dit jaar zullen de Blauw-Witten een goede avond moeten hebben om de drie punten te pakken en we kunnen daarbij jou steun goed gebruiken!

De tickets zijn verkrijgbaar via FC-Eindhoven.nl/tickets. Jeugd t/m 16 jaar betaalt 5 euro, volwassenen betalen 13 euro per kaartje. Deze tickets zijn ook verkrijgbaar op werkdagen bij het secretariaat van het Jan Louwers Stadion. Op de wedstrijddag gaan de kassa's om 18.30 uur open. Een clubkaart is niet verplicht.

Rondom de wedstrijd zal er aandacht gevraagd worden voor 'KanjerKetting'. Lees hier alles over.