vrijdag 22 maart 2019

• Kaartverkoopinformatie derbyday komt eraan

Kaartverkoopinformatie | Derbyday komt eraan!

FC Eindhoven - Helmond Sport is voor vele supporters de wedstrijd van het jaar. Het duel wordt gespeeld op vrijdag 23 november met de aftrap om 20.00 uur in het Jan Louwers Stadion. De kaartverkoop is in volle gang!

Voor deze wedstrijd worden de standaardprijzen gehanteerd. Kinderen tot en met 15 jaar betalen slechts 5 euro, jeugd van 16 tot en met 20 jaar betaalt 10 euro. Voor volwassenen vanaf 21 jaar is de ticketprijs 13 euro.

Tickets zijn verkrijgbaar bij het secretariaat van het Jan Louwers Stadion (geopend op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur, 2 tickets per persoon met legitimatiebewijs), bij de kassa op de wedstrijddag (vanaf 18.30 uur) en via de online ticketshop http://FC-Eindhoven.nl/tickets. Via de online ticketshop is het per account mogelijk om één ticket te bestellen. Meerdere tickets zijn te bestellen met meerdere accounts. Met een groep naar FC Eindhoven - Helmond Sport? Stuur even een mailtje naar ticketing@fc-eindhoven.nl.

Deze derby mag je natuurlijk niet missen! Heb jij al een ticket?

In verband met veiligheidsvoorwaarden is losse verkoop niet toegestaan aan mensen uit Helmond, Bakel, Deurne, Stiphout, Mierlo, Mierlo-Hout, Gemert, Milheeze, Ommel, Ijsselstein, Lierop, Liessel en Elsendorp.
Voor vragen kun je contact opnemen met het secretariaat via 040-2112967 of ticketing@fc-eindhoven.nl