vrijdag 31 maart 2017

• Kaartverkoop oefenwedstrijd tegen kv mechelen begonnen

Kaartverkoop oefenwedstrijd tegen KV Mechelen begonnen

Aanstaande zaterdag speelt FC Eindhoven de eerste oefenwedstrijd in het Jan Louwers Stadion. KV Mechelen, spelend in de hoogste divisie van België, is dan de tegenstander. De wedstrijd begint om 19:00 uur.

Kaarten voor deze wedstrijd zijn te koop voor €8,- per stuk. Jeugd t/m 16 jaar betaalt €5,-. Via de online ticketshop bemachtig je eenvoudig een ticket voor deze oefenwedstrijd. Op de wedstrijddag zijn de kassa’s open om 18:00 uur.

Afgelopen zaterdag heeft FC Eindhoven de eerste oefenwedstrijd gespeeld van het nieuwe seizoen. SV Deurne was de tegenstander in Deurne. De wedstrijd eindigde in een 1-3 overwinning voor de Blauw-Witten. Doelpunten werden gemaakt door: Anthony van den Hurk, Eigen doelpunt en Fries Deschilder. Het gehele wedstrijdverslag lees je hier