vrijdag 28 april 2017

• Joris van gerwen een geweldig mooie club die groeiende is

Joris van Gerwen: "Een geweldig mooie club die groeiende is"

Joris van Gerwen is een van de nieuwe gezichten in de selectie van FC Eindhoven. De doelman zal komend seizoen op amateurbasis aansluiten. We spraken hem over zijn eerste indrukken.

Van Gerwen: “FC Eindhoven is een geweldig mooie club die groeiende is. Vorig jaar heeft men al een super prestatie neergezet en aan de nieuwe trainer te horen wil hij deze prestatie evenaren. Tevens vind ik FC Eindhoven een gezellige en warme club, waar iedereen als gelijke wordt behandeld.

De eerste trainingen zijn natuurlijk weer even wennen. Een nieuw team, nieuwe spelers en een nieuwe trainer. Ik probeer het niveau van de trainingen op te pikken en mezelf te verbeteren. FC Eindhoven geeft mij de kans, om mezelf verder te ontwikkelen. Ik hoop me dit seizoen dermate te ontwikkelen, zodat ik volgend seizoen de andere keepers het zo moeilijk mogelijk kan maken. "

Meer informatie over Joris van Gerwen vind je hier