zaterdag 15 juli 2017

• Jong fc twente laatste gastheer reguliere competitie

Jong FC Twente laatste gastheer reguliere competitie

Vrijdag 01 mei 2015 speelt FC Eindhoven de laatste uitwedstrijd in Enschede tegen Jong FC Twente. Kan de ploeg van De Jong definitief de tweede plaats vasthouden? Op weg naar de Jupiler Play-Offs is ook deze wedstrijd van belang!

EindhoFAN organiseert naar deze uitwedstrijd een busreis. De kosten bedragen voor seizoenkaarthouders € 20,00. Vertrek om 17:30 uur en zal zoals gebruikelijk zijn vanaf het Supportershome van het Jan Louwers stadion.

Steun FC Eindhoven ook in deze laatste uitwedstrijd in de Jupiler League van dit seizoen.

Datum            :           01 mei 2015

Wedstrijd        :           Jong FC Twente – FC Eindhoven

Vertrek            :           17:30 uur vanaf Jan Louwers stadion

Kosten            :           € 20,00 seizoenkaarthouder en leden SV Eindhoven

:           € 30,00 geen seizoenkaarthouder / geen lid SV Eindhoven

Eigen vervoer

De kassa’s zullen op de wedstrijddag gesloten zijn. Verkoop zal plaatsvinden via FC Eindhoven.