zaterdag 20 juli 2019
16:00 uur

  • Home
  • Nieuws
  • Joey sleegers wint opnieuw een bronzen stier

Joey Sleegers wint opnieuw een Bronzen Stier

Joey Sleegers wint voor de tweede keer dit seizoen een Bronzen Stier. Dit keer is Sleegers uitgeroepen tot beste talent van de vierde periode. Vorige periode won de aanvaller ook al een Bronzen Stier, toen werd hij uitgeroepen tot de beste speler van de derde periode. De prijs zal worden uitgereikt voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen MVV Maastricht op vrijdag 8 mei.

 

Afgelopen vrijdag veroverde Joey Sleegers met FC Eindhoven de periodetitel van de vierde periode. Zijn individuele kwaliteiten zijn niet onopgemerkt gebleven bij de aanvoerders en trainers van de Jupiler League. Zij hebben hem verkozen tot beste talent van de vierde periode.

 

De winnaars van de Bronzen Stieren voor beste speler, beste talent en beste trainer zijn automatisch genomineerd voor het winnen van een gouden stier, welke op 12 mei worden uitgereikt tijdens de Gouden Stier Uitreiking bij Sparta Rotterdam. Met de Bronzen Stieren in twee categorieën maakt Joey Sleegers zowel kans op de Gouden Stier voor beste speler, als de prijs voor beste talent van het seizoen.