zaterdag 29 juli 2017

• Jens van son vertrekt bij fc eindhoven

Jens van Son vertrekt bij FC Eindhoven

Roda JC Kerkrade heeft een akkoord bereikt met Jens van Son. Het afgelopen jaar was Van Son aanvoerder van FC Eindhoven en hij vervolgt zijn carrière nu in de Eredivisie.

Jens van Son begon zijn profcarrière bij FC Eindhoven in het seizoen 2006/2007. Na zes jaar de Blauw-Witte kleuren te hebben gedragen, maakte de middenvelder de overstap naar Sparta Rotterdam. Na één seizoen keerde Van Son terug naar de Aalsterweg, bij FC Eindhoven.

Het afgelopen seizoen speelde de 27-jarige aanvoerder uit Valkenswaard 38 wedstrijden voor FC Eindhoven.  Daarin scoorde hij 5 keer.

Technisch manager Hans Smulders over de overstap: “We zijn in gesprek geweest met Jens, want we wilde graag met hem verder. Dit is een hele mooie kans voor Jens om in de Eredivisie te spelen. Het is jammer voor FC Eindhoven, maar het is zeker positief dat er weer een speler vanuit FC Eindhoven doorstroomt naar de Eredivisie.”

Er zal later bepaald worden wanneer er gepast afscheid genomen kan worden van Jens van Son.

We wensen Jens veel succes bij zijn nieuwe club!