Tot volgend seizoen!Geen wedstrijden meer gepland

  • Home
  • Nieuws
  • Jarno janssen tekent contract bij fc eindhoven

Jarno Janssen tekent contract bij FC Eindhoven

Jarno Janssen (17) heeft woensdagmiddag een contract getekend bij FC Eindhoven. De uit de jeugdopleiding afkomstige Janssen tekent voor een seizoen, met een optie voor een extra jaar.

De verdediger speelde enkele jaren in de jeugdopleiding van de Blauw-Witten, waarna de opleiding tijdelijk werd opgeheven. Janssen vertrok naar de jeugdopleiding van Helmond Sport, waar hij vier jaar actief was. In de zomer van 2016 kon hij terugkeren aan de Aalsterweg bij de FCE Randstad Academy en liet snel zijn kwaliteiten zien. Een jaar later werd hij op zestienjarige leeftijd al overgeheveld naar het eerste elftal.

In de voorbereiding van het seizoen 2017/'18 speelde Janssen velen minuten, maar raakte in het duel bij ASV Geel ernstig geblesseerd aan zijn knie. Een lange revalidatie volgde, maar zijn werk werd beloond. Dit seizoen maakte hij in de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles zijn debuut en dwong een contract af bij FC Eindhoven.

FC Eindhoven is trots dat een (voormalig) jeugdspeler is doorgegroeid tot contractspeler bij het eerste elftal. Gefeliciteerd, Jarno!